Viktig seminar om BPA

Seminaret «Assistanse i hverdagen» ble en stor suksess, og om du ikke fikk muligheten til ta turen innom ligger nå alle foredragene tilgjengelig på nett.
26. november 2018

Flere titalls personer, og over hundre gjennom live-sending på internett, tok turen innom seminaret «Assistanse i hverdagen». Norges Handikapforbunds og Regjeringens strategi rundt BPA, gjennomgang av regel- og lovverk, presentasjoner av forskjellige ordninger var noe av det som sto på agendaen. 
Det ble også tid for spørsmål fra publikum, og diskusjoner i pausene.

Nedenfor finner du link til alle presentasjonene og spørsmålsrundene:

Sunniva Ørstavik, generalsekretær i NHF, sin presentasjon finner du her: Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook)Maria Jahrmann Bjerke, Statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, om regjeringens strategi rundt BPA samt spørsmål fra salen:  Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook)
Fylkesmannen i Rogaland presenterer sin tilnærming til BPA, med spørsmål fra salen. Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook).  

Sandnes kommune forteller om sin private ordning samt spørsmål fra salen: Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook)

RO (Ressurssenter for omstilling i kommunene) gjennomgang av regel- og lovverket rundt assistanse: Trykk her for å se videoen (Den ligger på Facebook)

Mer informasjon om arrangementet finner du her:
https://www.facebook.com/events/466598173748171//

 

Flere nyheter
 • Juridisk bistand
  02. april 2020
  Landsforeningen for ryggmargsskadde har inngått en samarbeidsavtale med Advokatfirmaet Lippestad AS som gir alle medlemmer mulighet for juridisk bistand.
 • Fagdag Helse - Lovisenberg 6. november 2019
  12. oktober 2019
  Helse - kommer den innenfra?
  Kom og hør på spennende foredrag fra våre samarbeidspartnere, inkl workshop og mingling.

 • LARS samarbeidspartnere 2019
  17. mars 2019
  Puss brilleglassene, folkens - her kommer det gledelige nyheter!
  Vi har så langt i år klart å inngå samarbeidsavtaler med både forholdsvis nye aktører og gamle travere i markedet - noe som er veldig moro!
 • Nå kommer våren...
  16. mars 2019
  - så da er det på tide å sette i gang med å bygge deg opp mot "sommerformen" ved f.eks å benytte deg av LARS lokallagstilbud i Oslo og Trondheim.
 • LARS årsmøte 2019 i Trondheim
  02. februar 2019
  LARS arrangerer sitt årsmøte lørdag 4. mai 2019 på Scandic Lerkendal i Trondheim. Det ble i Patetra informert om at årsmøte skulle arrangeres i Bergen, men arrangementet har blitt flyttet til Trondheim.
 • Viktig seminar om BPA
  26. november 2018
  Seminaret «Assistanse i hverdagen» ble en stor suksess, og om du ikke fikk muligheten til ta turen innom ligger nå alle foredragene tilgjengelig på nett.
Flere artikler