Velkommen til Kristiansand! Til en helg der vi skal kokkelere, bli inspirert og lære om viktige næringsstoffer. Vi skal rett og slett bli gladere i hodet og litt fastere i fisken!

Mange som får en ryggmargsskade må lære seg ferdigheter på nytt. Oppgaver som tidligere var enkle, er nå vanskeligere å mestre. Det å lage mat og å spise mat kan bli en oppgave som bare må gjøres… Slik trenger det ikke å være. Vi ønsker å inspirere, lære lure knep og ta matgleden tilbake!

En hel dag skal vi å bruke sammen på kjøkkenet der vår egen The Rolling Chef vil bidra med praktiske tips til hvordan en kan løse kjøkkenoppgaver på en ny måte, hvordan gjøre en posesuppe om til spennende middag, og flere ideer til gode og enkle matretter. Og matrettene lager vi selv!

Våre foredragsholdere er:
Hanne Bjørg Slettahjell, klinisk ernæringsfysiolog på Sunnaas sykehus, forteller oss om kaloribehov, næringsstoffer vi trenger for å få sår til å gro, tips for å gå opp i vekt, eller ned i vekt, og mye mer.

Tom Atle Steffensen, kokk og ryggmargsskadet. Tom Atle ivrer for at personer med funksjonsnedsettelser skal finne gleden av å være på kjøkkenet og lage mat. Han har med seg kokkevenner fra Norske kokkers landsforening Sørlandet. Tom Atle vil vise oss hvordan vi igjen kan trives på kjøkkenet.


Praktiske opplysninger:
Vi bor på Scandic Bystranda i Kristiansand. Vi starter fredag kl 18 og er ferdig etter lunsj søndag kl 14.

Egenandel er kr 500 per person. Små barn som sover i foresattes seng deltar uten egenandel. Reise dekkes av den enkelte. Medlemmer som bor i Nordland eller Troms og Finnmark kan søke om reisestipend, se informasjon som er sendt i egen e-post.

På dette arrangementet er det begrenset antall plasser. Meld deg på så snart som mulig og seinest 1. april.