LARS Aktiv Vinter 2024 går av stabelen 8.-10. mars på Oset Fjellhotell på Golsfjellet.
Programmet er ikke endelig fastlagt, men vi kan by på isbanekjøring, kanefart og shot-kurs.
Mer kommer så følg med på Facebook.

Årets LARS Aktiv Sommer blir arrangert i idylliske Skien 16 til 18 juni. På programmet i år har vi følgende alternative aktiviteter for helgen.

Fallskjermhopping
Denne helgen vil dere få muligheten til å hoppe i fallskjerm og virkelig få kjenne på litt adrenalin. Fallskjermhoppingen vil foregå 5 …

«Wings For Life World Run» har vært arrangert hvert år siden 2014. Pengene som kommer inn i form av startkontingenter går til stiftelsen «Wings For Life» og vil utelukkende bli brukt til forskning på ryggmargsskader.

Dette løpet er unikt!

Konseptet går ut på at alle starter samtidig …

Velkommen til Kristiansand! Til en helg der vi skal kokkelere, bli inspirert og lære om viktige næringsstoffer. Vi skal rett og slett bli gladere i hodet og litt fastere i fisken!

Mange som får en ryggmargsskade må lære seg ferdigheter på nytt. Oppgaver som tidligere var …

LARS inviterer til Aktiv Vinter 2023 i Tromsø 10-12 mars

Fredag blir det som vanlig, etter først litt praktisk informasjon, besøk av samarbeidspartnere før vi inntar en bedre middag og sosialt samvær utover kvelden.

Programmet på lørdag er ikke endelig spikret, men vi satser på besøk i …

Ryggmargsskadde har etter skade lært seg nye måter å løse utfordringer. Etter hvert som vi blir eldre endrer kroppen seg, vi kan få nye følgeskader og det som en gang var anbefalt løsning blir ikke lenger sett på som optimalt. Derfor trenger vi påfyll av …