På denne siden finner dere presentasjoner av LARS’ samarbeidspartnere. LARS er veldig stolt av å ha disse med på laget for å kunne ta nytte av deres lange og brede erfaring fra sine respektive kompetanseområder. Disse erfaringene kommer våre medlemmer til gode ved en nær tilstedeværelse på sentrale og lokale arrangement, samt ved god informasjon på de respektive partneres websider og gode respons ved 1-1 henvendelser.

Mio BPA har levert personlig assistanse over hele Norge siden 2010. Vi har som formål at du skal kunne leve det livet du selv ønsker med færrest mulig begrensninger.

Du bestemmer, vi ordner resten
Det er du som arbeidsleder i din egen BPA-ordning som bestemmer hvem som skal assistere deg, hva assistentene skal assistere med, og hvor, når og hvordan assistansen skal utføres, innenfor rammene av kommunens vedtak.
Vår oppgave er å ordne resten; arbeidslederverktøy, opplæring og løpende veiledning, lønn og administrasjon, å forvalte rammebetingelsene for ordningen og de assistentene som er ansatt i BPA-ordningen din, samt å sørge for at assistansen leveres med forutsigbarhet og kvalitet.

Søknadsbistand
Noe av det vanskeligste man gjør er å sette ord på egne behov. Våre BPArådgivere har selv lang erfaring som arbeidsledere, og vet hva som skal til for å få en god BPA-ordning opp og stå. Vi har bistått hundrevis av BPA-søkere og hjelper deg med å skrive en BPA-søknad som øker sjansene for at du får det vedtaket du trenger og den BPA-ordningen du ønsker deg. Trenger du funksjonsassistanse (på jobb), hjelper vi deg med det, også.

BPA trenger ikke være vanskelig
Du finner mer info på mio.no/bpa, eller ring 400 54 007 for å snakke med en av BPA-rådgiverne våre. Ta kontakt, så hjelper vi deg med å få akkurat den BPAordningen du trenger og ønsker deg.

Prima Assistanse er en profesjonell, trygg og nær leverandør av BPAtjenester (brukerstyrt personlig assistanse). Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har kontorer i alle landets regioner. Prima Assistanse har levert BPA siden 2013 og vårt mål er å være den beste leverandøren av BPA-tjenester ved å gi personlig oppfølging både til hver enkelt arbeidsleder og til kommunen. Vi har likemenn fra alle regioner som utgjør vårt BPA-råd og et eget veiledningsteam som bistår de som trenger råd i forbindelse med søknadsprosess. På denne måten sikrer vi kvalitet, utvikling og kontinuerlig forbedring av våre tjenester.

Prima Assistanse er stolte av å ha et nært og godt samarbeid med LARS. Vi mener at et samarbeid mellom LARS og Prima Assistanse gir gode synergieffekter og viser at vi støtter godt likemannsarbeid for funksjonshemmede på alle arenaer i samfunnet.

Mer informasjon om Prima Assistanse og lokale kontaktpersoner finner du på www.prima-assistanse.no

Boots HomeCare
Stolt samarbeidspartner i 20 år

Boots HomeCare er bandasjisten til Boots. Vi har sykepleiere med spesialkompetanse på både kateter, stomi, sår og ernæring som kan hjelpe deg med råd og veiledning. Vi er både apotek og bandasjist, noe som betyr at du kan få både medisiner, forbruksmateriell på blå resept, næringsdrikker og andre apotekvarer hos oss. Alt sammen levert rett hjem på døren. Vi i Boots HomeCare er meget stolte av det gode samarbeidet vi har med LARS.

Vårt tilbud til deg som er LARS-medlem:
– Enkel bestilling, på telefon eller nett
– Sykepleiere med høy faglig kompetanse
– Personlig oppfølging
– Hjemlevering av varer og bredt sortiment
– Apotek + bandasjist
– Mulighet for fast levering

I samarbeid med kundene våre har vi utviklet nye nettsider med en unik spesialdesignet bestillingsløsning for blåreseptvarer. Bestillingsløsningen er enkel og brukervennlig, og har fått gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Du kan bestille både legemidler og andre apotekvarer i tillegg til blåreseptvarene dine. Registrer deg i dag på www.homecare.no. I tillegg finner du et stort antall faglige artikler på nettsiden, samt tips, råd og inspirasjon.

Boots HomeCare er nå også på Facebook.
Følg oss gjerne der www.facebook.com/bootshomecare

Kontakt vårt nasjonale kundesenter:
23 37 66 00 / homecare.kundesenter@boots.no

logo_coloplast

Coloplast Norge AS markedsfører og selger sykepleieartikler innen områdene stomi, kontinens og sårpleie. Coloplast utvikler produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere for mennesker med personlige medisinske behov. Coloplast var de første i verden til å utvikle stomiposen i 1954. Vi var også de første til å utvikle et kateter som er helt klart til bruk; SpeediCath®. Tett samarbeid med brukere av våre produkter hjelper oss å lage løsninger tilpasset deres behov. Vi er et internasjonalt selskap med mer enn 12000 ansatte på verdensbasis.

Coloplast tilbyr informasjon gjennom vårt Assistanse magasin, e-post nyhetsbrev, i sosiale medier og på vår hjemmeside.

Coloplast Assistanse er et uforpliktende tilbud til brukere av stomi- eller kontinensprodukter. Vi ønsker å bidra til å gjøre det enklere å finne den løsningen eller kombinasjonen av produkter som er best for hver enkelt, og har 5 erfarne sykepleiere som gir produktveiledning og oppfølging på telefon.

Dersom du allerede mottar Assistanse magasinet i posten eller mottar e-post nyhetsbrev, er du registrert hos oss og vil fortsatt motta relevant informasjon som er tilpasset din situasjon. Ta gjerne kontakt på telefon 22 57 50 20 hverdager mellom kl. 9.00 – 16.00 eller www.coloplast.no/kontakt

Abonner på gratis Assistanse magasin her: www.coloplast.no/assistanse

Hollister Incorporated (Dansac and Hollister Norge) er et selvstendig, ansatteid selskap som utvikler, produserer og markedsfører helseprodukter og -tjenester over hele verden.

Hollister har arbeidet for helsepersonell og pasienter i mer enn 95 år ved å utgjøre en forskjell i livene til mennesker over hele verden.

Røttene til Hollister Incorporated daterer seg tilbake til 1921, da den 23 år gamle entreprenøren John Dickinson Schneider grunnla et lite trykkeriselskap i Chicago, som han kalte JDS Printer Craftsman.

I tiårene som fulgte utviklet John Schneiders selskap seg fra trykkeribransjen til industrien med medisinske produkter – og begynte å utvikle medisinske kvalitetsprodukter og tjenester under navnet Hollister. Tidlig på 1960-tallet kom en ansatt som hadde et familiemedlem med en stomi, til John Schneider med en idé om å utvikle stomiprodukter. Med dynamiske innovasjoner og kvalitetsprodukter revolusjonerte Hollister Incorporated stomipleie og leverte sårt tiltrengte løsninger for folk som hadde gjennomgått en stomioperasjon. I de påfølgende årene fortsatte Hollister å utvide sitt spekter av medisinske produkter og tjenester til å omfatte kontinenspleie, sårpleie og kritisk pleie.

John Schneider og kona hans, Minnie Schneider, skapte en sterk følelse av tilhørighet i selskapet. De bygget Hollister Incorporated på de underliggende prinsippene om personlig verdighet, integritet, service og forvaltning. Disse grunnleggende verdier og prinsipper danner fortsatt grunnlaget, og selskapets misjon er uendret: “…å hjelpe helsepersonell å levere bedre produkter og tjenester, og å gjøre livet mer givende og verdig for dem som bruker våre produkter.”

Her kan du lese mer om oss:
www.hollister.no/nb-no/continencecare

Presentasjon kommer innen kort tid…

I Invacare er vi alle stolte ambassadører for vårt Brand Promise om å bidra til at alle skal kunne oppleve og ta del i så mange av livet muligheter som overhodet mulig – Making Life’s Experiences Possible!

En ryggmargsskade forandrer en persons liv – det kan være fysisk, emosjonelt og sosialt. Landsforening for ryggmargsskadde jobber aktivt og målrettet for å ivareta ryggmargsskaddes interesser og med å legge til rette for best mulig livskvalitet. Gjennom vårt samarbeid med LARS vil vi støtte og bidra i det viktige arbeidet Landsforening gjør for personer med ryggmargsskade. Lokalt deltar vi med produkter som rullestoler, sitterputer og drivaggregater til demonstrasjon, testing og utprøving, eller vi kan sette opp webinar med utvalgte faglige temaer tilpasset det enkelte lokallags ønsker og behov.

Vårt slagord «Yes, you can ®» oppsummerer og uttrykker vår holdning og vårt engasjement for å styrke, aktivere og støtte våre brukere og deres omgivelser, slik at alle skal ha de beste forutsetninger for å oppnå og leve ut sine mål og drømmer.