Årets LARS Aktiv Sommer blir arrangert i Stavanger 24. til 26. juni. På programmet i år har vi følgende alternative aktiviteter for lørdagen.

Flor og Fjære 
Her får dere først en kort båttur ut til øya Sør-Hidle hvor dere får en guidet tur i Flor og Fjæres fantastiske hager. Etter lunsj på øya er det tid til å nyte hagene på egenhånd før retur til Stavanger. Heldagstur, kan ikke kombineres med andre arrangementer. Du finner mer om Flor og Fjære her: florogfjare.no

Fjord Cruise Lysefjord (ferge)
Dette er en heldagstur med fergen fra Forsand inn hele den naturskjønne Lysefjorden til Lysebotn og tilbake. Heldagstur, kan ikke kombineres med andre arrangementer.

RIB tur til Lysefjorden 
2 timers fartsfylt tur til Storslåtte Preikestolen. Avgang kl. 15.00 NB! vær oppmerksom på at det i tilfelle bølger blir slag i båten. Den er derfor ikke egnet om du er plaget med rygg- eller nakkesmerter. Kombineres med Fureneset. Turen betinger tilstrekkelig antall påmeldte.

Fisketur m/Rapp 
3-4 timers tur fra Stavanger, avgang kl. 14.00 NB! Løfting inn- og ut av båten for de som ikke klarer det selv. Vi får ikke elektriske ullestoler om bord. Eneste toalett er ned en leider og er derfor ikke tilgjengelig for ikke-klatrende. Turen betinger tilstrekkelig antall påmeldte. Kombineres med Fureneset.

Fureneset Aktivitetssenter
Et flott og naturskjønt uteområde. Her samles alle som ikke skal på heldagstur til Flor og Fjære eller Lysefjorden for enkle aktiviteter, sosialt samvær og lunsj (grillmat). Du finner mer om senteret her: fureneset.no

Søndag er programmet fritt for den enkelte; spaser-/trilletur i Stavanger sentrum; besøk på oljemuseet o.l. før hjemreise.

Arrangementet koster kr. 500,- pr. person og inkluderer overnatting på Atlantic hotell, middag fredag og lørdag samt lunsj på lørdag. Reise til og fra Stavanger må bekostes av den enkelte.

Det er begrenset  kapasitet på noen av de alternative utfluktene så ikke vent med å melde deg på. 

Frist for påmelding: 20. mai