Årets LARS Aktiv Sommer blir arrangert i idylliske Skien 16 til 18 juni. På programmet i år har vi følgende alternative aktiviteter for helgen.

Fallskjermhopping
Denne helgen vil dere få muligheten til å hoppe i fallskjerm og virkelig få kjenne på litt adrenalin. Fallskjermhoppingen vil foregå 5 minutter unna Fritidsparken på Geiteryggen flyplass. Viktig å være oppmerksom på at dette er på egen risiko. Det tas grundig risikoanalyse så sikkerheten vil bli godt ivaretatt.

Motorsport
Bilkjøringen vil foregå på Flittig motorsportsenter og i hovedsak foregå på bane (drifting), men kan muligens bli aktuelt med offroad kjøring også. Motorsport delen vil bli arrangert på søndag så ha det i bakhodet med tanke på hjemreise dersom du ønsker å delta på dette (kl. 10 til kl. 16 ca). Vi prøver å organisere så godt som mulig ut ifra hjemreise.

Annen aktivitet
Når det kommer til annen aktivitet innebærer dette idrett som el-innebandy, rullestolrugby, klatring, svømming, kjelkehockey, tennis osv. Det er fine naturstier i område hvor vi håper å få til litt sykling med ulike sykler fra en hjelpemiddel leverandør. Det er også mulig å spille paddel tennis, minigolf og en egen klatrepark for de som kan eller har med seg noen. Det er også en zip-line som er mulig å ta for alle.

Arrangementet koster kr. 500,- pr. person og inkluderer overnatting på Hotell Fritidsparken. Middag fredag. Frokost, lunsj og middag lørdag. Frokost og lunsj søndag. Reise til og fra Skien må bekostes av den enkelte.

Det er begrenset kapasitet på noen av de alternative aktivitetene så ikke vent med å melde deg på.